İZMİR / KARŞIYAKA - Mavişehir İlkokulu

Eyl

Okulumuzda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  "Uyum Haftası" İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'nin katılımlarıyla başladı. Açılışa katılan İl Müdürümüzü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürümüz Sayın Nalan Kumray CİN ve Okul Müdürümüz Sayın Özgür AKDEMİR karşıladı. 1.Sınıf öğrencilerinin sınıflarını ve öğretmenler odasını  ziyaret eden  İl Müdürümüz öğrenci ve öğretmenlerimizin heyecanlarını paylaşarak  bir süre sohbet ettikten sonra başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

Haz

Okulumuz öğrencileri karnelerini alırken büyük heyecanı ve  tatile girmenin mutluluğunu yaşadılar.

May

Okulumuz 1-B sınıfı öğretmenleri Simge Kubilayhan öncülüğünde Hayat Bilgisi dersinde geri dönüşüm malzemeleriyle  yaptıkları çalışmaları açtıkları sergide okulumuz öğrencilerinin beğenisine sundular.

Sergiyi gezmek için gelen öğrencilere çalışmalarını tanıttılar. Öğrencilerimiz geri dönüşüm konusunda bilinçlendiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrencilerimiz günün anlamını anlatan konuşmalar yaptılar, şiirlerini okudular. Sınıflarımızın hazırladığı halka oyunları ve dans gösterileri ile kutlamalr devam etti. öğrencileimizin hazırladığı etkinlikler velilerimiz ve izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.Töreni hazırlayan tüm öğremenlerimizi ve gösterilerde görev alan tüm öğrenncileimizi kuluyoruz.

May

Öğrencilerimiz "Doğada Bir Gün" etkinliğine katılarak gün boyu oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdiler.